Skip to content

Eline

eline zin en beleef

Eline de Groot-Donders

Hee Hallo,

Leuk dat je op mijn website kijkt!

Ik ben Eline de Groot en ik kom uit een gezin met 4 kinderen. Ik ben opgegroeid tussen de velden en de bossen, en daar was ik dan ook vaak nieuwe avonturen aan het beleven en lange wandelingen aan het maken met de hond. Aan huis hielden we wat klein vee zoals schapen, konijnen en kippen en hielden we een grote moestuin bij, dus er was altijd wel wat te doen. Ik ervaarde mijn thuis als een veilige en fijne plek waar veel mocht en kon.

Mijn broer had een levensbedreigende spierziekte. Hij zat op jonge leeftijd in een rolstoel en draaide als volwaardig persoon mee in ons gezin. Dat ons gezin als bijzonder gezien werden, kwam ik pas later achter.

Deze basis heeft er voor gezorgd dat ik mensen benader vanuit een gelijkheid zonder uit het oog te verliezen dat er ook ooit iets extra’s nodig is voor iemands specifieke situatie. En ook dat het belangrijk is dat je een plek heb waar je jezelf kan zijn en je talenten kan ontplooien.

Vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid kom ik graag met je tot de kern van een gesprek.

Met mijn no-nonsense attitude en nuchtere inslag is alles bespreekbaar.  

Vanuit Zin & Beleef ga ik te werk met de achterliggende gedachte, jij bent ok en ik ben ok. Daarmee creëren we ruimte om jezelf te zijn en je te talenten te ontdekken en daar iets mee te doen.

Ik heb een partner Jakob en samen hebben we 2 kinderen. Met frisse energie zijn we vaak met van alles en nog wat in de weer en we hebben zin om dingen te beleven!

Zin om elkaar eens ontmoeten? Dan gaan we samen wat beleven!

Eline in de zorg

Na mijn HBO opleiding ben ik gaan werken als maatschappelijk werker en help graag anderen vandaar dat ik Zin & Beleef heb opgestart. Ik bied individuele begeleiding en groepstrajecten aan, alles onder de visie, jij bent ok, ik ben ok. Altijd gericht op herstel, eigen talent en regie en zelfredzaamheid.

De begeleiding wordt aangevuld met ontspannen wandelen in de natuur, sporten in de buitenlucht en het werken in de moes- en bloementuin. Ook de dieren die aanwezig zijn genieten van de aandacht die jullie geven.We gaan dan zowel mentaal als fysiek aan de slag. Kortom een beleving!

Bij Zin en Beleef is er mogelijkheid om rust te creëren, weer structuur in je dag te krijgen en mensen te ontmoeten. En dat bij jou thuis of bij mij thuis.

We gaan terug naar de basis en maken er een fijne tijd van.

Eline als trainer

Ik hou van buiten zijn, van bewegen, mensen en dieren. Ik geloof in de kracht van fysieke beweging. Als je fysiek in beweging bent, voel je je mentaal ook beter. Vanuit deze visie bied ik o.a. verschillende lessen, trainingen en workshops aan. Ook voor bedrijven. Waaronder Bootcamp, Mindwalk, Mindfulldance en Fit en Power. 

Heb je zin om iets nieuws uit te proberen, meld je dan aan en beleef met me mee.

Eline aan het werk

 ‘Als ik later groot ben, ga ik iets doen met mens en dier, lekker buiten!’

Maar eerst heb ik allerlei baantjes gehad als krantenbezorger, kassière, poetshulp en preiplantjeszetter. Ook heb ik biertjes getapt in de horeca!

Na mijn HBO opleiding, ben ik aan de slag gegaan als maatschappelijk werker. Ik heb gewerkt in verschillende gemeenten, met verscheidene doelgroepen.

Ik werkte in Ghana in het kindertehuis als vrijwilliger en toen ik terugkwam begon ik aan een opleiding dierenartsassistente. Na afronding hiervan ging ik helpen met de dagelijkse verzorging in een hondenasiel in Spanje, en waar ik de plaatselijke dierenarts assisteerde bij verschillende handelingen. 3 Keer ging ik terug naar deze bijzondere plek.

Sport en beweging heeft altijd een prominente plek in mijn leven gehad. In mijn jeugd het korfballen met mijn vriendinnen en later kwam daar de bootcamp, lopen, fietsen en dansen bij. Het houd mijn leven in balans. Mijn lijf blijft er gezond door en mijn brein kan even afschakelen van alle drukte.

Om ook professioneel uit te kunnen dragen dat bewegen gezond is, heb ik verschillende trainingen en modules gevolgd zoals Mind-Walktrainer en Functional-trainer. Later is daar Mind-Flow, Mindfulldance en Fit & Power bijgekomen.

Afgelopen jaar rondde ik mijn opleiding tot Relatie-coach af.

Al deze ervaring en elementen komen nu samen in dit bedrijf. Het begeleiden en coachen van mensen, de liefde voor dieren en de effecten van bewegen.

Ik heb zin om wat te gaan beleven, doe je mee?